Sveits!
Jan
17
to Jan 20

Sveits!

For øyeblikket befinner jeg meg i Zinal; som er et av de vakreste stedene jeg noen gang har stått på ski! Føler meg utrolig heldig som får reise rundt, stå på ski og oppleve slike fantastiske steder!

Snart venter flere renn, og jeg er sulten på gode plasseringer!

-Stay tuned-

View Event →
En liten update...
Dec
12
to Dec 14

En liten update...

Det er mye som skjer for tiden, men her kommer en liten update:

  • Etter seks renn, er jeg fornøyd med slalåmrennene på Trysil, der jeg endte med å ta poeng i begge renn.

  • I super-kombi hadde jeg en mindre god super-g omgang, men fjerde beste omgangstid i slalåm-omgangen; så slalåmen begynner å nærme seg!

  • I storslalåm har det vært god kjøring og det venter to nye renn: 13. desember og 14. desember. Deretter blir vi igjen her i Italia og trener helt til 21. Desember.

View Event →
Det nærmer seg sesongstart!
Nov
20
to Nov 30

Det nærmer seg sesongstart!

Nå er det rundt en uke til sesongstart, og de siste dagene har jeg vært på Bjorli og trent. Det har vært knallbra forhold, så dagene har vært gull! Fokuset har vært færre turer, men med god kvalitet. Jeg prøver å kjenne på konkurranse-nervene på start på trening for å forberede meg best mulig til konkurranse-følelsene og spenningene nå som det ikke er lenge igjen. Målet har vært å finne toppfarten og forbedre teknikken. Det krever ganske mye mentalt, og det er derfor viktig å koble alt på når man er i bakken på skia, og restituere godt når man er nede på hotellet igjen. Ellers på samlingen går det mye i ukulele spilling, og morro, for jeg er opptatt av å koble godt av når jeg ikke står på ski.Gleder meg til å se hva sesongen bringer!

View Event →