Back to All Events

Det nærmer seg sesongstart!


Nå er det rundt en uke til sesongstart, og de siste dagene har jeg vært på Bjorli og trent. Det har vært knallbra forhold, så dagene har vært gull! Fokuset har vært færre turer, men med god kvalitet. Jeg prøver å kjenne på konkurranse-nervene på start på trening for å forberede meg best mulig til konkurranse-følelsene og spenningene nå som det ikke er lenge igjen. Målet har vært å finne toppfarten og forbedre teknikken. Det krever ganske mye mentalt, og det er derfor viktig å koble alt på når man er i bakken på skia, og restituere godt når man er nede på hotellet igjen. Ellers på samlingen går det mye i ukulele spilling, og morro, for jeg er opptatt av å koble godt av når jeg ikke står på ski.Gleder meg til å se hva sesongen bringer!

Earlier Event: September 12
Treningssamling i Østerrike
Later Event: November 30
Første E-cup renn