OPPSUMMERING AV VINTERSESONGEN

… og plutselig var sesongen 2018/19 over! Og det er på tide å se tilbake på hvordan året egentlig har vært:

bilde1.jpg

Etter en kort juleferie, var det rett ned til Europa for å kjøre masse konkurranser i Europacupen. Jeg bor i baggen, og ser nye steder hver eneste uke. Mye gøy, mye tunge øyeblikk, og aller mest: mye læring.

Så reiste jeg hjem, savnet både norske bakker og noen skikkelige gode resultater. Heldigvis ble Mars og April fulle av konkurranser og mye bra kjøring! Det begynte med Norgesmesterskapet, som dere kan se her: https://tv.nrk.no/serie/alpint-nm/201903/MSPO40050319/avspiller

Det ga selvtillit, med en 6.plass og 7.plass! Deretter var det rett i bilen, og reise fra Hemsedal til Åre for å kjøre det svenske mesterskapet. Der overasket jeg med å lede etter første omgang! Det ble mye nerver mellom omgangene, men heldigvis ble andre omgang clean, og jeg endte på andre plass. Det er sånne dager man lever for, og det ble det beste resultatet mitt hittil i karrieren! (Wihu!!)

Deretter var det bare å “go with the flow,” og det ble mange gode konkurranser på rad. Sesongen endte med kraftig forbedring av points, kjøring, og ikke minst; opplevelser og motivasjon til neste sesong!!

Oppsummert blir denne sesongen ett perfekt springbrett til den neste!